Хит! Силиконска ружа со две јазичиња за клиторална стимулација

Број на артикал: DN-8044

2,190 ден

Боја:

Како на сликата

Дебелина:

5 , 5 см.

Должина:

8 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација со 3 различни јачини

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Нема на залиха

Овој вибратор е светски Хит, Горниот дел има две јазичиња кој вибрираат и мрдаат лево десно. Со тоа што вибрацијата е ставена на јазичиња овозможува овој вибратор да дава многу насочена и јака вибрација. Имате голем избор на модови за вибрација со тоа што имате 7 различни модови и секој од нив има 3 различни јачини. Целосно е направен од силикон и се полни на УСБ кабелче. Пробајте и видете сами!

  • Водоотпорен
  • Сертифицирани материјали

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!