SEX PLAY карти за секс игра со партнерот

Број на артикал: SP-6181

490 ден

SEX PLAY е игра со карти каде што ќе дознаете повеќе за вашиот партнер. Прашања за заведување, еротски фантазии и се што некогаш сте помислиле да направите. Дали ќе успеете да стигнете до крајот? Откријте го сексот на поинаков начин. Заборавете на табуата и откријте ја оваа возбудлива игра која ќе ви ги оствари сите желби.

ПРАВИЛА НА ИГРАТА: Има 55 карти, измешајте ги убаво и поделете 23 карти на постариот партнер и 22 карти на помладиот. Најстариот играч ќе започне со покажување на горната карта од неговиот шпил, другиот ќе треба да го направи она што кажува картата, потоа другиот играч ќе го покаже и така натаму.

Секоја буква има свое значење:
J- БАКНУВАЊЕ – Бакнувајте ја областа на телото што се појавува на сликата.
Q – СТИМУЛАЦИЈА – Стимулирајте го тој дел од телото што го покажува картата.
К – ОРАЛЕН СЕКС – Оралниот секс е важен, докажете го тоа со извршување на орален секс како што е прикажано на картичката.
А – ПЕНЕТРАЦИЈА – Со овие позиции на Камасутра ќе се изненадите еден со друг.

Останатите бројки имаат друго значење:
СРЦЕ – Мора да одговорите на сите прашања, на крајот од играта подобро ќе го запознаете партнерот.
БАКЛАВА – Активности во пар – Важно е да знаете како да го натерате другиот да ужива, тука ќе откриете нови сензации.
ДЕТЕЛИНА – Шепнете му на партнерот што пишува на картичката. Сетилото за слух е многу важно. Неколку сензуални зборови секогаш ја подобруваат нашата возбуда и сексуалната желба.
ЛИСТ – Тестови – Овде ќе го предизвикате вашиот партнер! Што ќе може тој/таа да направи за вас?

Играта завршува кога ќе истечат картите.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!