Кама сутра коцка со песочен часовник

Број на артикал: SP-3632

290 ден

Уживајте во позициите на Камасутра во вистинско време!

Фрлете ја коцката и изведете ја наведената позиција, користејќи го песочниот часовник за да мерите време, треба да ја извршувате наведената позиција додека не истече времето (1 минута). Потоа другиот партнер ќе ја фрли коцката. Првиот играч кој ќе постигне оргазам ја губи играта.

Играта вклучува:
1 минута песочен часовник
1 коцка за позиционирање на камасутра (2,5 см)

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!