Секси приказни

Утоп мократа пичка

Утоп мократа пичка

 

Имав една девојка која не беше многу по аналниот секс. Баш штета бидејќи јас уживав во анален секс. Ама тоа беше О.К. бидејќи уживавме во други работи.

Имавме многу отворена врска и се дупевме со други луѓе со одобрување. Понекогаш и го правевме тоа во тројка со девојка или момче. Таа дури имаше и “момче“ со кого редовно се дупеше.

Беше згодна со облини на сите вистински места и прекрасни гради и обожуваше да и ги лижат и цицаат и јас никогаш не ја одбивав.

Пробувавме се што е возможно да се направи, дури и анален секс, иако тоа не и се допаѓаше. Кога ја ебев во газот тоа беше како да сум добил најголема привилегија. Имаше анус поразличен од било која друга девојка што сум ја ебел. Потесен и не се отпушташе туку остануваше стегнат околу мојот кур целото време. Не можев да одолеам а да не и го наполнам со сперма.

Не заинтригира идеата за дупење со тупаница. Девојка ми имаше многу тесна пизда и беше многу забавно да ја ебеш. Но, бидејќи имаше широки колкови помисливме дека може да успее. Јас, пак, од друга страна имам големи раце. Не бевме сигурни дека мојата рака може да и влезе, но, бевме желни да повежбаме.

Едно попладне се ебевме и се цицавме. Таа можеше да доживее само еден оргазам и се уште немаше свршено. Се зезавме и јас и ја лижев натечената пичка. Имаше многу слатки скриени срамни усни, кои отекуваа и стануваа темно црвени. И клиторисот исто така многу и натекуваше и стануваше тврд и црвен.

Во претходните денови успевав да и ја пикнам раката само до зглобовите на прстите. Овој пат бевме малку поднапиени и релаксирани. Нозете и беа раширени и можев да видам дека пичката и е малку подотворена. Поминав со прстите преку срамните усни и таа ги подрашири нозете уште повеќе. Се наведнав и и го бакнував еректираниот клиторис и и го пикнав јазикот во пичето. Очекуваше дека ќе и го пикнам длабоко но ја задевав и сакав да се загрее уште повеќе за она што имав намера да го направам.

0075

Тогаш кога помисли дека нема да и пенетрирам ја торпедирав со јазикот во утоп мократа пичка. Затрепери кога мини-оргазам и помина низ телото. Не сакав да сврши пребрзо и го извлеков јазикот и почнав да и го лижам клиторисот пикнувајќи и еден прст во пичката. Полека ги подигна колковите кон мене и тогаш и пикнав уште еден прст полека обработувајќи ја.

Зедов туба со лубрикант, убаво размачкувајќи и го околу пичката, ротирајќи ги прстите. Потоа додадов уште еден прст. И ги пикнав што подлабоко можев и наскоро успеав да пикнам четири прсти се до зглобовите. Беше многу смирена. Наскоро мојата цела рака беше закопана до зглобовите на прстите во нејзината пичка. Мислев дека е тоа максимумот на пенетрација што можам да го постигнам.

Останавме во таа положба околу 10 минути, а за тоа време таа полека си го триеше клиторисот. Полека почнав да ја повлекувам раката. Пред да ја извадам таа посегна и ја повлече раката назад во нејзината пичка. Ги поткрена колковите и ги притисна кон раката. Почувствував дека мускулите и се подотпуштија уште малку како што почувствуваа притисок. Милиметар по милиметар, се отвараше и ми ја примаше раката. Кога тупаницата го помина најтесниот дел од патот, пичката како да ми ја проголта раката.

Тоа беше многу тесен пат. Во женската пичка има многу јаки мускули кои како да ми ја дробеа раката. Почувствував како и го исполнувам просторот во пичката. Беше неверојатно тесно. Ништо слично не сте очекувале кога и ги пикате прстите или курот.

Откако поминаа неколку минути на прилагодување почна полека да си го трие клиторисот. Задоволувајќи се себеси почна да прави кружни движења со колковите дозволувајќи ми да ја движам раката во нејзината пичка. Продолжи да ги игра со себеси и јас забележав промена во нејзиното дишење. Почна да бревта и да ротира со колковите уште позабрзано. Се наведнав и почнав да лижам околу нејзините прсти со кои се галеше. Наскоро ме остави да ја лижам и само уживаше во тоа што и го правев. Дишеше уште побрзо, ми ја грабна раката и си ја пикна уште подлабоко.

Тогаш пичката почна да и се стега. Наскоро мускулите на нејзината пичка ми ја стискаа раката речиси до неиздржлива болка. Продолжив да и го лижам клиторисот поинтензивно што резултираше со уште поголем притисок на мојата рака.

Наеднаш целото тело и се затресе. Колковите и се подигнаа нагоре и почна да зафрла со телото како луда. Нејзините крикови, од стенкање па се до вресоци, ја исполнија собата. Тоа беше како да јаваш див коњ од кој не можеш да се симнеш додека не се истроши од борење. Продолжив да и го лижам клиторисот додека бран од сокови и топлина не ми ја преплавија раката. Продолжи да трепери уште неколку минути по оргазамот.

Наскоро почна да си ја враќа свеста но забележа дека пичката и е се уште толку стегната такашто не можев да ја извадам раката. Како да и беше заклучена. После неколку минути мускулите се отпуштија и јас полека ги извадив прстите еден по еден оставајќи и ја пичката разјапена, црвена, отечена и многу влажна. Пред моите очи полека се затвараше додека конечно мускулите не се вратија во првобитната положба.

Таа лежеше со блажена насмевка на усните и затворени очи.

Легнав до неа на креветот, ја покрив и наскоро заспавме. Дури подоцна сфатив дека јас воопшто и не свршив.

А и не беше важно во тој момент.

Прочитајте уште една интересна приказна: Првиот кур во анусот на Анастасија
И една исповед: За ова е створена вистинската љубовница
Секси совет: Проблеми со голтање пенис