Секси приказни

Сакам да гледам додека сопругата се ебе со друг

Сакам да гледам додека сопругата се ебе со друг

 

Еден петок вечер, ми се јави жена ми на работа и ме праша уште колку ќе се задржам во канцеларија. Кога ја прашав зошто прашува, таа само ми рече, онака, ништо посебно. Си помислив дека нешто не е во ред и решив да одам и да видам што е тоа што се случува, а кое не треба јас да го знам.. И така тргнав на пат кон дома.

Кога стигнав си помислив дека ќе се прикрадам внатре тивко и ќе ја изненадам. Влегов внатре и слушнав звуци од бањата, таа се тушираше и стенкаше. Си помислив дека сама се допира и ме чека да дојдам. Колку само бев згрешил. Јас бев тој што се изненади. Ја видов под тушот со Дени, еден тип со кого еднаш порано ја гледав како се ебе. Едвај можев да видам што се случува зад полупровидната врата од тушот. Знаев дека таа ме забележа и ја слушнав како му зборува на Дени, му кажуваше колку му изгледал дебел курот во нејзината рака и му го дркаше. Тој и го бакнуваше вратот, а врелата вода и се лизгаше низ цицките. Знаев дека тоа чувство многу ја возбудува и пичето сега и е многу влажно. Курот ми стануваше тврд, само од помислата дека ја гледам со него повторно, бидејќи знаев дека претходниот пат многу и се допадна. Сакам да гледам додека сопругата се ебе со друг

Гледајќи така низ стаклото на туш кабината, почнав да си го тријам курот преку панталоните, а тој ми се стврднуваше. Жена ми стенкаше додека тој и го триеше мокрото пиче и и го лижеше и бакнуваше вратот се повеќе возбудувајќи ја. Таа обожува предигра под туш и освен што целата ќе се намокри и пичето ќе и стане многу влажно.

Сега и двајцата знаеја дека гледам и жена ми ми се обрати и ми рече да одам во спалната и да чекам. Од таму можев да слушнам како воздивнуваат и се посакуваат еден со друг. Седнав на столот што стои до креветот и ги чекав да се појават. Набрзо слушнав како ја сопираат водата и излегуваат од бањата. Веднаш потоа влегоа во собата каде што бев јас. Таа дури не ме ни погледна, очите и беа фиксирани на големиот кур што требаше да го прими.

Таа седна на крајот од креветот и го повлече Дени кон неа, желна да му го голтне курот како што го имаше направено тоа и претходно. Нозете и беа благо раширени и од каде што седев можев да видам колку е влажна, додека полека ја голташе главичката и ја влажнеше со јазикот. Дени воздивнуваше додека таа полека го лижеше по целата должина од долу до горе. Ја гледав како го задеваше цицајќи го полека. Тој застенка кога таа со усните го опфати и подлабоко го пикна во уста тврдиот кур.

Полека го работеше со раката горе долу и го цицаше, предизвикувајќи уште повеќе звуци на задоволство. Го стврднуваше и го спремаше за нејзината влажна пичка.

0023

Дени и рече да се навали наназад, затоа што веќе не можеше да чека, мораше да и го стави, а и нејзе не и требаше специјална покана и веднаш легна. Гледав како го трие курот од расцепот и уште повеќе го навлажнува, а потоа полека го поттурна за да влезе внатре. Кога конечно го втера нанапред и го пикна дебелиот кур во нејзе, ја слушав како застенка кога пичето почна да и се отвара широко. Забележав како очите и се затворија додека чекаше тој да почне да се движи напред-назад. Тој полека и ритмично почна да се движи и можев да ги видам усните од пичето како се тријат од пенисот со секое движење. Таа ги рашири нозете уште повеќе за да му дозволи да навлезе уште подлабоко. Почнав да си го дркам курот гледајќи како овој човек ја ебе мојата жена се подлабоко и подлабоко, а таа стенкаше посилно од кога и да било другпат со мене. Целосно се изгуби во ритамот на курот што ја ебеше во влажното пиче.

Дени го засили темпото и почна да се движи побрзо, таа врескаше и почна да свршува врз неговиот дебел кур. Мојот кур затрепери во мојата рака додека ја слушав и гледав жена ми како ужива во ова ебење. Можев да кажам дека Дени е при крај и беше пред свршување кога мојата жена повторно сврши со уште поголем интензитет од претходниот. Дени се воздржуваше и продолжи да ја ебе со исто темпо, но во еден момет не можеше да издржи и почна за свршува. Не успеа да го извади навреме и и свршуваше во пичката. Таа стенкаше од топлината што се разлеваше по нејзината внатрешност.

Дени тогаш го извади надвор и можев да и ја видам пичката целата раширена од ебењето, а сперма и течеше од неа. Таа полека се дигна на лактите и ми рече: „Како ти се допадна моето изненадување?“ Непотребно беше да се одговори. Секако јас добив пушење двапати тој ден и уште двапати викендот ги гледав како се ебат.

Прочитајте уште една интересна приказна: Сврши ми во пичката
И една исповед: Сакам кога имам кур во уста
Секси совет: Како да доведете жена до супер секси оргазам?