Секси приказни

Искуството на русинката Лилја

Искуството на русинката Лилја

 

Моето име е Лилја. Потекнувам од Русија. Татко ми беше воено лице со инвалидска пензија, мајка ми беше скромна домаќинка. Живеевме во трошен стан за воени лица. Јас не се пронаоѓав таму. Мојата реалност се косеше со моите замисли за тоа како треба да изгледа мојот животот. Можев да го помирисам луксузот но не можев да го живеам. Работев на промоции за цигари, алкохол и козметички производи. Со хонорарната работа не можев да си дозволам нова облека , штикли и убави парфеми. Еден ден дојде мојата другарка Анушка и ми кажа за нејзина познаничка која заработувала многу пари , рабоејќи како придружничка на богати господа. Прво бев малку скептична за работата но кога помислив на крајниот исход, скокотливо чувство ме обзеде. Сите ме доживуваа како убавица, убаво градено тело, и нежно лице со бебешко плава коса до половината. Кога првпат отидов во ескорд барот , се водев само по една мисла, ти го можеш тоа Лилја. Кога набилданиот истетовиран менаџер ми ги кажа правилата на играта, јас само климнав со главата, во знак на мое одобрување. Епа добредојде во клубот Лилја, ми рече. Немав поставено лимити до каде можам да одам иако тоа зависеше само и само од мене.

0085

Придружував господа од сите бранши од секаде низ светот. Бев барана и тоа ми ласкаше. Присувствуав на такви гламурозни коктел забави, за кои претходно не можев ни да сонувам. Понудите за да ја поминам ноќта во нивниот кревет беа примамливи и ме ставаа во искушение.

На самиот почеток не можев да се носам со тоа, но по одреден период се ебев со секој еден што го придржував. Високи, ниски, дебели, слаби,стари, млади, со мали курови, со големи курови, со сечени курови. Мојата влажна пичка стана прибежиште за секој залутан пастув. Ме шинуваа од ебење, му го лапав курот на секој, гребење, плескање, врзување, клоцање, шамарење, давење, кубење за косата, ми го правеа сето она што им причинуваше кеф на курот а не му држеше газот да им го прават на своите невести дома.

Не ми беше едноставно да се вклопам во перверзните замисли на секој изопачен мршојадец. Но јас се доживував како посредник во нивното задоволување на фетишите, кои ги беа потиснале длабоко во себе. Целиот товар за остварување на моите цели го понесе моето јако пиченце. Поминаа 5 месеци се до вечерта кога во хотелската соба завршив со господинот Велко, бизнисмен од Македонија. Беше полничок, проќелав тип со голем стомак. Пушеше пура и пиеше виски. Не ме фрли во креветот за одма да ме фука како што правеа сите останати. Сакаше да ме гледа, мојот изглед го фасцинира и го растопи неговиот големец. Ме бакнуваше по целото тело, го чувствував неговиот јазик и топол здив на моите образи. Ти ќе бидеш само моја, засекогаш, повтори неколку пати, ќе ти дадам се што ќе покажеш со прст. Мислев дека е испијанет и дека мрмори нешто безврска. Ноќта помина во галење, бакнување и страстно дупење. После два дена некој ми заѕвони на врата, никој не очекував, се отселив од кај моите родители и живеев сама. Кога отворив пред врата стоеше полничкиот Велко со огромен букет од бели рози. Како ли по ѓаволите ме пронашол? Беше цврсто решен да ме зема за невеста и да ме носи во неговата родна земја, Македонија. Ми ветуваше брда и планини само да заминам со него. Не размислував долго за тоа, како ќе се снајдам во улогата на сопруга на некој што ме дупел една ноќ. Сите останати ме оставале по хотелските соби со расчепатени нозе меѓу кои ѕиркаа мојата клапната пичица и вцрвенетите газови. Велко дојде да ме води со него за рака. Ја затворив вратата и во позадина го оставив оној гнилеж од сите гневни и валкани доживувања во кои јас ја имав главната улога. Иако првпат некој ме водеше за рака јас се почувствував за првпат беспомошна, како да му ја препуштив контролата што ја имав врз себе на некој непознат тип. Дали јас за првпат се продадов? Не ми требаше долго време за да укапирам зошто Веле ме однесе во својата родна Струмица. Можеби ќе звучи егоистички но никој од неговото опкужување не можеше да остане рамнодушен на мојата убавина, сите му заблазнуваа што си зел такво невевче. Имав се што ќе посакав а и повеќе од тоа, само требаше да му ги задоволувам големите апетити на Велко, да бидам само негова, засекогаш. Сакаше да ме млати, секој погоден момент го користеше да продри длабоко во мене, да ме чука додека не го испоти неговото салесто тело. Грофташе како свиња кога му надоаѓаше млазот од сперма. Но, често беше отсутен од дома, одеше на деловни патувања и некогаш се задржуваше предолго. Неговото отсуство не ме иритираше во ниеден момент, празнината ја чувствував во мојата пичица и во моето дупе. Некој требаше да ги исполни, тие беа од гостопримлива природа, сакаа почесто некој да ги посетува, широко се отвораа на секој гостин. Секој еден од бизнис партнерите на Велко беше добредојден меѓу моите нозе. Ме дупеа во дупето, ме чукаа во пичичот, ме полнеа со сперма, сето тоа беше во отсуство на Велко. Неговото присуство ќе ги ублажеше моите сексуални пориви а ќе го намалеше бројот на оние блиски пријателчиња кои му набиле рогови. Можеби вие ќе кажите дека сум хаотична кучка. Драги мои, и мене ми требаше грејс период за да увидам дека, луксузот кој ме примамуваше, рокањето со мажјаци кои ги знаев само еден час пред да му раширам нозе, тоа што му шврљав на Велко и секоја друга моја неморалност ме водеше до она што длабоко во мене сум го посакувала – Моќ! Моќта да ја имам контролата над се па и над мажињата кои како кутриња со исплазен јазик скокаа и рипаа врз мене, ме правеше ќе речете кучка. Па да имате право, но јас се доживував и се изразував барем на тој начин, а вие? Што прави поштениот народ?

Искуството на русинката Лилја.

Прочитајте уште една интересна приказна: Си ја ебе пичката со вибратор
И една исповед: Подготвена пичка за кур
Секси совет: Ебење со прсти неверојатен оргазам