Секси приказни

Црна напалена слива ми ја излижа пичката

Црна напалена слива ми ја излижа пичката

 

Одсекогаш сум била „лоша девојка, иако тоа нема нормално да го приметите ако ме сретенете или разминете на улица. На изглед само една просечна блондинка кој сте ја одминале. Но тоа за мене би го помислиле само стрејт жените. Но ако сте од оној тип на жена која сака да лиже пичка, би ме приметиле на километар. Тоа е некое непишано правило но секоја лезбејка што ќе ме сретнеше без да ме познава знаеше дека си сакам пички одсекогаш. Како да имаа вградено специјален радар или нешто слично, за препознавање на секоја гладна кучка. Или просто имаа поизразени сетила за намирисување на кучка која ќе им ја лиже пичката.

Баш така се случи со Јелена! Таа веднаш уште првиот пат кога ме виде ја насети мојата слабост кон жените!

Дали некогаш си се лижела со црна пичка? Ме праша директно, веднаш штом ме запозна на забавата во нејзиниот дом каде што јас бев појдена покрај една моја другарка. Излеговме позади во дворот, со цел да ја избегнеме гужвата и да си помуабетиме на раат. По неколку пива и сочен муабет, мојата пичка почна да реагира и да се влажни на нејзините зборови. Вистината беше, дека никогаш претходно не сум била со црна девојка. Од самата помисла на тоа почнаа да ми течат лиги од горните и од долните усни.

Се нудиш да ми ја излижеш пичката? ја прашав со насмевка на лицето.

По ѓаволите, да, девојко! рече таа. Во наредните две минути ја соблече цела облека од себе и ја расфрли низ дворот. Надојде топол бран во мојата пичка кога го видов нејзиното стегнато тело и цврстите чоколадни цицки. Не можев повеќе да чекам и почнав да се соблекувам и да се разголам исто како неа.

0078

Охх, девојче… рече таа, скенирајќи го моето тело од горе до долу. „Какви добри цицки имаш, рече таа и ја донесе својата уста до моите цврсти цициња.

Многу девојки ми ли лижеле и ми ги цицале градите претходно, но Јелена беше премногу добра во тоа, подобра од сите претходни. Таа веднаш почна да ми ги цица и да ми ги гризе брадавиците со толку голема страст како никогаш дотогаш да не вкусила нешто толку добро. Ја вшмука мојата цицка во уста и почна да ја врти мојата осетлива брадавица околу својот јазик. Боже, девојкава беше мастер во лижење цицки.

По кратко време јас стенкав како луда и ја триев мојата влажна пичка од нејзините мазни кафеави бутови. Таа благо ми се насмевна.

Дали те запалив, девојко? ме праша додека страсно ми ги шмукаше брадавиците. Мислам дека немаше потреба да праша со оглед на моите реакции. Потполно полудев кога ми стави два прста во пичката. „Оооо рече таа изненадена и среќна како да освоила на лотарија. Во следниот момент три прсти беа длабоко во мене. Си ги изгризав усните од страст кога таа го направи тоа. А кога почна да ме ебе со цела рака, ми беше повеќе од доволно за да полудам .

Ја фатив за рамената , нежно ја турнав на земја, ја опчекорив и легнав врз неа. Почнав да ја бакнувам страсно и мислам дека и го напикав мојот јазик во грло. Не можев да се соземам бев премногу возбудена а мојата зината пичка беше во исчекување на нејзиниот сочен јазик. Ги притискав моите бледи цициња од нејзините мазни и кафеави масивни цицки.

Душо, на твоето пиче му треба едно добро лижење, рече таа , а јас секако дека не можев да го одбијам тоа. Само што помислив како нејзиниот влажен јазик се трие од мојот клиторис, практично скокнав од неа, легнав на грб и ги раширив нозете.

Ајде да те видам девојко, кажав со насмевка на лицето „што чекаш?

Откако уште еднаш страствено ме бакна нејзината глава беше помеѓу моите бутови.

По ѓаволите, Јелена, реков јас кога почна да ми го цица клиторисот и напоредно ми ги гмечеше цицките. Едно нешто беше сигурно, девојката знаеше да лиже пичка подобро од секоја жена или маж со кој сум била. Го шмукаше мојот потечен клиторис и ја работеше мојата пичка со прстите. За кратко време цела рака ја протна во мене а јазикот не го тргна од мојот клиторис, а јас….јас бев на раб на сексуално лудило.

Тотално ме полуде. Комбинацијата на нејзините 5 прсти длабоко во мене и нејзиниот сочен јазик и полни усни на мојот клиторис, беше премногу и за ненаситна кучка како мене.

Аааааа вреснав јас и тука пукна моето воздржување. Мојот клиторис се предаде на нејзиниот влажен јазик, телото ми го здрма прејак оргазам по што проструи бран топлина низ мојата пичка. Ѕидовите на мојата пичка се стегаа околу нејзините прсти. Моето тело се наслади со громовито јак оргазам благодарение на неа.

Оо, колку добро сврши,девојко, рече таа кога ја дигна главата од мојата пичка. Кога го видов нејзиното лице измачкано од мојата ејакулација, се насмеав слатко. Црна напалена слива ми ја излижа пичката

А што е со тебе, дали свршуваш добро како мене? , ја прашав. Не и оставив простор да ми одговори, веднаш ја легнав на грб и го залепив моето лице на нејзината миризлива пичка.

Јас свршувам добро, исто така… застенка таа кога почнав да и го цицам клиторисот.

И знаете што, не лажеше. Таа се заслади со прејак оргазам, исто така…

Прочитајте уште една интересна приказна: Ја погали по градите
И една исповед: Напалена авганистанка
Секси совет: Бидете курва за вашиот сопруг, вашиот маж