Исповеди

За ова е створена вистинската љубовница

За ова е створена вистинската љубовница

 

Сакам кога мажот ќе дојде зад мене и ќе ме зграпчи за цицките и ќе почне да ми ги стиска брадавиците, а јас стенкам од болка и задоволство истовремено. Сакам да го почувствувам неговиот тврд кур како го притиска мојот задник и ми ја навлажнува пичката. Ми трепери целото тело кога ќе помислам дека тој вкочанет орган ќе влезе во мене. Сакам да ги движи неговите раце по мојот стомак и да ми шепоти тивко во увото, „сега ќе те ебам до бесвест.“ Потоа со строг глас да ми каже да го тргнам здолништето и да се наведнам. Сакам кога со прстите од едната рака ги дразни моите влажни вагинални усни, а со другата рака полека ми ги спушта нодолу свилените гаќички, а потоа ахх, потоа ми го става својот алат, го турка длабоко во мене, неговата главичка ми го притиска грлото на матката.

0005

Подготвував прекрасен оброк за него во кујната кога тој влезе внатре со својот строг поглед и без да каже збор почна да ми ги шмука цицките. Млеко почна да тече по моето тело, бидејќи имав лактација од неговото секојдневно цицање. Ја хранеше мојата пичка со неговиот алат додека ме молзеше и ми го грицкаше вратот. Моите раширени нозе почнуваа да се тресат но тој беше неуморен. Токму во моментот кога помислив дека ќе паднам од неговото брутално дупење, тој ја истури неговата врела сперма во мојата утроба.

Потоа со кикотење ми рече, боса, бремена и ебена во кујна, баш така ти прилега.Јас лебдев. Тоа беше се што отсекогаш сум го посакувала. За ова е створена вистинската љубовница , зарем не? 

Прочитајте уште една интересна приказна: Пријател и пријателка
И една исповед: Анус полн со сперма има ли нешто поубаво од тоа? 
Секси совет: Како да преживеете раскинување