Исповеди

Како почнав да сакам голем кур?

Како почнав да сакам голем кур?

 

Како почнав да сакам голем кур? Размислував многу за ова деновиве. Големите курови постојано се во моите желби и сексуални фантазии и навистина сакав да дознаам зошто. Колку повеќе размислувам за тоа, доаѓам до идеја дека ми се допаѓа кога мажите се чувствуваат горди заради големината на нивниот кур. Исто така, сакам кога бесно ќе му го цицам на некого и тој ќе го ослободи ѕверот во себе. Кога го забележав овој момент додека се сексавме почнав да му обрнувам повеќе внимание.

0004

Не е толку дека објективно неговиот кур е толку голем, туку во неговите очи курот ја достигнува таа величина која никогаш претходно не ја видел, а тоа за него мора да беше многу возбудливо. Неговиот мал другар даваше се од себе. Всушност, понекогаш тој максимум толку ќе го изненадеше што сексот ќе станеше сосем поинаков потоа. Горд на неговиот кур, ме ебе на неочекувано добар начин.

Колку прекрасна слика е кога ќе му го видиш лицето на мажот додека му го пушиш. Се грчи наназад и ми го подава цел, особено е многу убаво кога сум на коленици под него. Толку многу може да те исполни таков момент на покажување на машкост, и без да има 25 сантиметри. Оние момци кои имаат природно големи курови знаат да ја искористат моќта што ја поседуваат и може и да глумат машкост со леснотија.

Но навистина, маж со било која величина (добро де, не баш секоја) кој успева да и ја пренесе таа порака на машкост на жената ќе може да ја разгори гладта за секс кај жената. 

Прочитајте уште една интересна приказна: И го пикна целиот кур во анусот
И една исповед: За ова е створена вистинската љубовница
Секси совет: Како да бидете совршена сопруга