Исповеди

Анус полн со сперма има ли нешто поубаво од тоа?

Анус полн со сперма има ли нешто поубаво од тоа?

Мммм… сакам да ми го полнат газот со сперма. Но само од еден маж. Сакам да му го пушам курот, а потоа да си го тријам од мојот клиторис, па потоа да ме ебе во кучешка позиција и да ги чувствувам неговите мадиња како го плескаат мојот клиторис. Пред да сврши, тој да ми го извади курот од пичето и да го стави во газот и да ја исшприца неговата сперма. Анус полн со сперма има ли нешто поубаво од тоа? 

0006

 

 

Потоа да остане внатре во мене, се со цел да остане спермата длабоко во мене, колку што може подолго време. Откако ќе си го исчисти курот, јас да се наведнам на колена и да почнам да му го цицам и потоа… потоа започнуваме одново.

Прочитајте уште една интересна приказна: Се ебев со младо момче пријател на син ми
И една исповед: Пушење кур моја специјалност
Секси совет: Како да раскинете