Исповеди

Сакам кога имам кур во уста

Сакам кога имам кур во уста

 

Пушење кур, цицање кур, јас го специјализирав тоа. Наречете го тоа пракса, но во изминативе години низ мојата уста поминале различни видови на курови. Кратки, долги, дебели, тенки, сечени, арапски, азиски, кинески, црнечки, сите видови. Сакам кога имам кур во уста. Кај сите мажи што низ годините орално сум ги задоволувала, постоеле неколку нешта што ќе ви ги кажам.

Сакам да пушам кур, искрено. Знам колку мажите сакаат некоја девојка да им го испуши курот. Сакам да гледам во неговите очи додека му го лижам, пушам, цицам или бакнувам неговиот кур. Сакам да се концентрирам на главичката. Ако станува збор за сечен кур, главата не му е толку многу чувствителна и заради тоа долго време посветувам на цицање на главичката. Ако не е сечен, тогаш нежното цицање на главичката му дава феноменално чувство на секој маж.

Навистина обожувам пушење, на почеток бавно и нежно, а потоа се побрзо и побрзо, се до моментот кога мојот човек не одлучи каде ќе ја исфрли својата сперма, дали сака да ми сврши во устата, или да го извади и да ме испрска по лицето, или по цицките или каде сака. Тоа е секогаш одлука на мажот со кој сум јас. И дефинитивно, јас цврсто стојам зад мислењето дека секој маж заслужува феноменално орално задоволување секој ден.

0026

Мажите наутро кога ќе се разбудат имаат совршена ерекција, нивниот кур е тврд како камен кога ќе ги отворат очите. Но некогаш се мрзеливи за да започнат со предигра веднаш по будењето. Јас на мојот сопруг и на секој маж со кој сум останала да спијам преку ноќта, наутро му го пушам. Уживам кога ќе го разбудам мојот сопруг, или секој друг маж, со триење на моето голо тело од неговиот тврд кур, по што полека се спуштам надолу и му го правам она што го заслужува, добро утринско пушење. Им овозможувам такво задоволство на моите мажи, ги празнат нивните тестиси во мојата уста, има ли нешто поубаво од тоа за еден маж? Ја проголтувам целата сперма наутро и тоа е совршено почнат ден.

Орално задоволувам мажи уште од моите 19 години. Во еден нормален ден, мојот сопруг добива орално задоволување од моја страна кога ќе се разбуди. Потоа му сервирам кафе и појадок гола и му дозволувам да ме одведе во туш кабината. Тој заминува на работа откако по вторпат од изутрината ќе ги испразни своите тестиси, но овојпат во мојата пичка. Кога ќе се врати од работа го пречекувам полу-гола, или гола и го послужувам со пијалок, потоа се спуштам на колена и почнувам полека да му го пушам.

Овојпат нормално, го прашувам, „Миличок дали сакаш да ме испрскаш или сакаш да голтам? Тоа е негова желба, секогаш е така како што сака тој. Преку ден, барем еднаш му го пушам на мојот шеф и морам да го прашам која е неговата желба, каде сака да заврши неговата сперма. Нормално, тој сака да ми сврши на лицето и на цицките. Освен тоа, ако одам некаде надвор на некој состанок со некое момче, му го пушам во автомобил или каде и да било.

Во нормален ден пушам минимум 2 или 3 курови (вклучувајќи го и курот на мојот сопруг). Чувството е прекрасно, да го гледаш изразот на потполно задоволство кај еден маж, гледам во неговите очи и просто уживам. Му го овозможувам тоа чувство на доминација и поседување, да доминира и кулминира со мене.

Прочитајте уште една интересна приказна: Дркај ми го курот
И една исповед: Сакам да пушам кур и да лижам пичка
Секси совет: Како да доживеете експлозивен оргазам