Исповеди

Два кура во пичка

Два кура во пичка

 

Кога бев во четврта година во средно, имав две момчиња. Тие беа на факултет, беа цимери и не им пречеше што излегував некогаш со едниот, некогаш со другиот, а некогаш и со двајцата заедно. И онака тие делеа се, вклучувајќи ме и мене.

Вечерта пред матурата, ние бевме на прошетка во паркот. Имавме едно скришно местенце само за нас, каде што понекогаш одевме да пиеме или да се ебеме. Бев облечена само со бикини и кратки панталони. Тие двајцата беа спортисти и беа многу секси. Времето беше топло, околу 6 часот попладне, но се уште имаше сонце. Ги соблеков панталоните и останав само по бикини. Моите танга бикини привлекоа внимание, затоа што беа многу малечки, покриваа мал дел од мене, а и беа бели и малку проѕирни. Како што ги соблеков панталоните, така забележав дека на Боби и Милан им се затегнаа нивните панталони од предната страна. Ги прашав во што се загледале така, а тие едногласно ми одговорија – во тебе. Малку поцрвенев од одговорот, но не бев нешто посебно засрамена затоа што сум имала секс и со двајцата. Малку ги изненади тоа што веднаш потоа се соблеков сосема гола, легнав на ќебето што го донесовме и изјавив дека сезоната за целосно сончање кај мене започна.

0027

Момците се согласија со мене и се соблекоа. Куровите на двајцата им беа дигнати, но не сосема.

Се чувствував и повеќе од напалена. Ги замолив да ме намачкаат со масло за сончање. Двајцата ми ја пружаа таа услуга, мачкајќи ме насекаде по моето тело, а посебно обрнуваа внимание на цицките и мојата пичка. Се забавуваа со мене така што при мачкањето ми пикаа прсти во пичката. Ме напалија многу. Потоа побараа и јас да ги измачкам. Се разбира дека им ја возвратив услугата. Ги мачкав по нивните мускулести тела, по нозете, рацете и на крај завршив со дркање на двата кура. Ги доведов до максимална ерекција и двајцата, куровите им беа цврсти како камен.

Курот на Боби беше малку поголем од тој на Милан и јас не можев да му одолеам. Ја наместив пичката над главата на неговит кур и го јавнав, додека Милан не гледаше. Полека го наседнував убаво намаслениот кур на Боби, додека Милан ми ставаше прсти во пичката и околу курот на Боби. Целата ситуација беше многу секси. Но тоа што се случи наредно ме изненади и ме натера да посакувам секој пат ваква случка. Милан застана зад мене и почна да си го трие курот од усните на мојата пичка. Ги користеше и прстите за да го навлажни курот од моите сокови и почна полека да ја става главичката на курот внатре во мојата пичка, заедно со курот на Боби. Му требаше повеќе време додека го направи тоа. Боби беше трпелив, не брзаше и не мрдаше многу, се додека конечно Милан не ми го закачи и неговиот кур во пичката. Два кура во пичка имав.

Маслото дефинитивно многу ни помогна и јас имав два кура во мојата пичка и офкав повеќе од секогаш. Двата кура беа со убава големина, но за среќа не беа огромни. Почнаа да се усогласуваат еден со друг во движењата, за да можам и двата подеднакво добро да ги примам. По неколку минути хармонично ебење со два кура, пичката почна да ми се влажни се повеќе и телото да ми се подготвува за оргазам. По ритамот на момците знаев дека и тие се блиску до свршување. Како што почна пичката да ми пулсира од оргазмот, така курот на Боби експлодира во мене, полнејќи ме со сперма. Веднаш по него сврши и Милан, и тој длабоко во мојата пичка.

Јас легнав изморена над Боби, додека Милан легна врз мене, а нивните курови се уште пулсираа во мене, доцедувајќи ги последните капки слатка сперма. Милан прв стана од мене, вадејќи го курот од пичката, од која се цедеше сперма. Потоа јас се истркалав од Боби и почна уште повеќе да истекува од спермата. Тие двајцата ми ја излижаа пичката, еден по еден, а потоа ме бакнуваа, разменувајќи сперма со мене, која ја излижале од мојата пичка.

Прочитајте уште една интересна приказна: Утоп мократа пичка
И една исповед:  Го стави прстот на мојата пичка и го лизна
Секси совет: Како да изразите почит кон својот маж