Исповеди

Сакам да пушам кур и да лижам пичка

Сакам да пушам кур и да лижам пичка

 

Од кога паметам за себе, мојата сексуалност ја идентификувам со орално задоволување на партнерот. Сакам да цицам, кур или пичка без разлика. Сакам да пушам кур и да лижам пичка , кога ќе се спуштам на колена пред некој маж се чувствувам живо, како сите сетила да ми оживуваат во тој момент.

Сакам кога едно мало заспано куре ќе прерасне во тврд и голем кур во мојата уста. Се влажнам кога постепено се крева во мојата уста. Никогаш не ги заборавам мадињата и нив им оддавам внимание со мојот јазик и нежно шмукање. Морам да им се заблагодарам што ми го чуваат мојот омилен дел, оној леплив и вкусен завршеток. Сакам да голтам, но почитувам ако некој не сака да му ја проголтам неговата жешка, густа, леплива семена течност.

0032

Сега кога станува збор за дамите, уживам во деликатните сетила на жената. Ги лижам нејзините препони, ги бакнувам, тоа е надразнување пред да го нурнам мојот јазик меѓу нејзините вагинални усни. Чувството е неверојатно кога ќе го дразниш нејзиниот клиторис, а таа ќе ги обвитка своите нозе околу тебе и ќе го турне твоето лице во нејзината пичка. Можам и да одам понатаму, ако таа побара, ме сфаќате што сакам да кажам. Ги сакам и машкиот и женскиот полов орган, а посебно кога орално ги задоволувам.

Прочитајте уште една интересна приказна: Го наби стреп-онот во мојата пичка
И една исповед: Подготвена пичка за кур
Секси совет: За денот на вљубените дамите избраа – Прв дел