Исповеди

Го стави прстот на мојата пичка и го лизна

Го стави прстот на мојата пичка и го лизна

 

Се запознав со едно момче преку социјална мрежа и имавме интересен чет. По неколку дена решивме да се видиме. Се договоривме да ме однесе на пијалок, а потоа којзнае, можно е и да биде нешто. Многу беше сладок. Зборуваше привлечно и со милозвучен глас. Но мене од пијалокот ми се сврти во главата и побарав од него што побргу да ме однесе дома. Во автомобилот најверојатно сум се онесвестила и кога се освестив устата ми беше залепена со црна лента, рацете високо кренати и заврзани со метален ланец на таванот, а нозете раширени и исто така врзани некаде.

Околу мене имаше многу мажи. Отпрвин ми падна чудно и се исплашив, но подоцна решив мудро да си молчам бидејќи не беше пожелно да се спротивставувам. Имаше и постари и помлади мажи, беа околу десетина на број. Ми пријде еден маж со свеќа во раката и истури големо количество на восок на мојата лева брадавица. Пријде и вториот и на десната брадавица ми прикачи голема метална штипка. Потоа се приближи и Дарко, момчето кое ме онесвести со пијалокот. Го стави прстот на мојата пичка и го лизна.

„Се пали, другари. Влажна е. Само продолжете“. И тоа беше вистина. Никогаш не сум била во просторија со толку голи мажи. Да бидам во центарот на вниманието отсекогаш ме возбудувало. А овие мажи знаев дека ќе ми го ставаат сите по ред или ќе дркаат на мене. Пријде друг маж и ми го стави прстот во газот, дојде и друг и почна да ми ги плеска бујните цицки. „Кучко мала, ти се допаѓа ова, а? Сакаш уште? Сакаш да примаш курови, курво оросписка?“ На тие зборови веќе пичката ми беше преполна со сокови.

0035

Еден маж легна меѓу моите нозе и ми нареди да му се измочам на лицето. Морав да бидам послушна. Ја пуштив мојата мочка, а тој се триеше со неа и последниот млаз го прими во својата отворена уста. Сега господинот зад мене го извади прстот од мојот газ и го стави курот. Почна да ме набива прилично силно, а јас стенкав преку залепената лента. Пријде Дарко со најголемиот дилдо што јас го имав видено дотогаш и насилно се обиде да ми го стави во пичката. Мојата пичка веднаш го прими. Го ставаше и ставаше се додека не свршив. Почнав да прскам од мојата пичка, а тоа никогаш не ми се имаше случено дотогаш. Неколку мажи се приближија да ја пијат мојата ејакулација. Останатите дркаа.

Ми ги ослободија рацете од ланците на таванот и ги заврзаа за едни метални цевки а мене ме легнаа на една метална маса. Ми ја извадија лентата од устата кога видоа дека не се противам. Еден маж ми го стави курот во устата, а друг легна над мене и си го стави во мојата потечена пичка. Го пушев курот што ми беше во устата, се додека тој не ми сврши на лицето. Почнав да ја лижам топлата сперма и ми се допадна тоа.

Потоа почнав да ги примам куровите на сите десетина мажи по ред. Секој кој чекаше на ред си го дркаше. Но не свршуваа. Се чуваа за на крај. Јас врескав од оргазми. Се исплатеше секој ден поминат во целибат. Сега имав преку десет мажи што чекаа на ред. Тоа бев јас. Валкана кучка што се прикрива зад невиното лице. Потоа кога и последниот престана да ме ебе, сите се доближија и ме опкружија дркајќи си ги набрекнатите курови. Сперма почна да прска на сите страни, на моите цицки, на моите усни, на мојата пичка.

За време на целото прскање Дарко ми ги кубеше силно брадавиците и ми удираше шлаканици по пичката. По ѓаволите, толку ми годеше тоа. Почнаа да ми го мачкаат телото со спермата и да ме фотографираат со мобилните телефони. Не бев исплашена дали фотографиите ќе останат само за нив. На крајот сите се облекоа и си заминаа освен Дарко. „Знам дека го сакаш ова. Имам чувство за таквите жени како тебе. Значи се гледаме следната недела?“, ме праша. „Секако“, му одговорив презадоволна од десетината примени курови.

Прочитајте уште една интересна приказна: Ебење со тројца мажи истовремено
И една исповед: Пушење кур моја специјалност
Секси совет: Водич за одличен секс на плажа