Исповеди

Пушење кур моја специјалност

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”] 

Пушење кур моја специјалност

 

Секогаш ми велеле дека сум добра со устата. Бидејќи сум бисексуалка тој коментар го имам добиено и од мажи и од жени. Но, ако морам да бирам, би одбрала КУР! Пушење кур моја специјалност

Сакам кога лежам на грб на ќошот од креветот, а тој ме ебе во устата, со задникот свртен кон мене. Јајцата му се одбиваат од мојот нос. Можам да го помирисам и да го гледам курот како се лизга во мојата уста. Обожувам кога навистина силно ќе ме ебе во устата и кога ќе ми го пикне до грлото и ќе го држи речиси цела минута. Тогаш сум приморана да си го задржам здивот. Навистина ми се навлажнува пичето тогаш, соковите просто течат од него. Се дразнам со прстот додека тој продира во моето грло.

0013

Во моментот пред да сврши, го зарива длабоко во грлото и го испукува семето во мене. Неговите јајца сеуште се на мојот нос и пред моите очи. Го молам да го извади надвор, но тој ми ја грабнува главата и уште подлабоко ми го набива и ми вели да го проголтам целиот како и секое добро девојче. Секогаш го правам тоа што ќе ми се каже. Потоа ќе го извлече и ќе ми рече да ја отворам устата, за да ја види спермата во мојата уста, ме грабнува за грлото и ми наредува да голтнам… и јас нормално ја голтам, и уживам во тоа.

Ух, раскажувајќи ви го ова се навлажнив, време е за мастурбирање. Довидување!

Прочитајте уште една интересна приказна: Шефот на мојот сопруг
И една исповед: Сакам кога имам кур во уста
Секси совет: За денот на вљубените дамите избраа – Прв дел

 [/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]