Исповеди

Големината не е се но јас сакам голем кур

Големината не е се но јас сакам голем кур

 

Имав 19 години кога прв пат се сретнав со голем кур. Од тој момент се навлеков на големи курови и постојано сакам да ги конзумирам. Како и да е, бевме со другарките надвор, пред барот, една вечер кога започнав разговор со еден тип. Тој беше фин, многу комуникативен, лесно можеше да се разговара со него. По неколку пијачки на шанкот се бакнавме, а јас можев да го почувствувам неговиот кур како притиска на мојата нога. Не можев да се воздржам и ја спуштив раката врз него. Морам да кажам дека бев шокирана во прв момент, но на пријатен начин.

0010

Отидовме во неговиот стан и двјцата возбудени почнавме да се соблекуваме. Се вчудоневидив кога го видов неговиот кур за прв пат. Курот беше огромен, долг и дебел. Едвај можеше да го собере во мојата уста, но тоа не ме спречи да се обидам да го напикам. Поминав долго време на коленици само да го гледам и да си играм со него. Кога влезе во мојата пичка мислам дека направи нов отвор во мене. Тој голем дебел кур ги допираше местата во мојата пичка што не знаев дека постојат. Таа ноќ имав неколку интензивни оргазми.

Како што кажав, по оваа ноќ бев зависничка од големи курови и ја започнав потрагата по нив. Најголемиот кур што го собрала мојата пичка се случи во Ибица пред две години. Тоа беше првиот од неколкуте црни курови што ги имам пробано. Немојте да ме разберете погрешно. Јас ги сакам сите големини на куровите, но повеќе ги сакам големите курови, кога ќе најдам такви. Големината не е се но јас сакам голем кур

Прочитајте уште една интересна приказна: Искуството на русинката Лилја
И една исповед: Го стави прстот на мојата пичка и го лизна
Секси совет: Употреба на кондом