(Видео!!) Реалистичен дилдо Петар 19.5 х 4.5 см

Број на артикал: CN-711743267

890 ден

Тежина 0.5 kg

Ова дилдо ќе ве остави вчудоневидени бидејќи е изработено од материјал кој ја имитира човечката кожа што значи Мидас е реалистичен како на изглед така и на допир и е право олицетворение на совршена ерекција. Мидас ќе стане вашиот најдобар пријател, одведете го во спалната или бањата и уживајте во боженствените сензации кои ќе ви ги пружи. По целата должина е избразден со исклучително реални форми и испакнати вени кои ќе придонесат за ваше уживање. Во основата на играчката има платформа која е компатибилна со стреп-он каиш, притоа платформата залепена на било која мазна површина ствара вакуум, така што можете да ја користите, а рацете да ви останат слободни. Основата ја прави играчката идеална како за вагинален, така и за анален секс. Во комбинација со лубрикант дилдото ќе стане влажно и лизгаво, така што нема да чувствувате дискомфорт при пенетрација и ќе ви овозможи едно реално уживање.

Боја: Телесна

Должина: 19,5 см.

Употреблива должина: 18 см.

Дијаметар: 4,5 см.

Материјал: меко ПВЦ

 

  • Со својата надпросечна големина е наменет да ги задоволи потребите на оние кои бараат повеќе
  • Реалистичен изглед и чувство, совршена тврдост. Однадвор мек, одвнатре тврд
  • Неговата основа ствара вакуум скоро на секоја рамна површина. Компатибилен е со стреп-он појас

 

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Реалистичен дилдо Петар 18 х 4.5 см

Реалистичен дилдо Петар 18 х 4.5 см. Ова дилдо ќе ве остави вчудоневидени бидејќи е изработено од материјал кој ја имитира човечката кожа што значи Мидас е реалистичен како на изглед така и на допир и е право олицетворение на совршена ерекција. Мидас ќе стане вашиот најдобар пријател, одведете го во спалната или бањата и уживајте во боженствените сензации кои ќе ви ги пружи. По целата должина е избразден со исклучително реални форми и испакнати вени кои ќе придонесат за ваше уживање. Во основата на играчката има платформа која е компатибилна со стреп-он каиш, притоа платформата залепена на било која мазна површина ствара вакуум, така што можете да ја користите, а рацете да ви останат слободни. Основата ја прави играчката идеална како за вагинален, така и за анален секс. Во комбинација со лубрикант дилдото ќе стане влажно и лизгаво, така што нема да чувствувате дискомфорт при пенетрација и ќе ви овозможи едно реално уживање.
Ова дилдо ќе ве остави вчудоневидени бидејќи е изработено од материјал кој ја имитира човечката кожа што значи Мидас е реалистичен како на изглед така и на допир и е право олицетворение на совршена ерекција. Мидас ќе стане вашиот најдобар пријател, одведете го во спалната или бањата и уживајте во боженствените сензации кои ќе ви ги пружи. По целата должина е избразден со исклучително реални форми и испакнати вени кои ќе придонесат за ваше уживање. Во основата на играчката има платформа која е компатибилна со стреп-он каиш, притоа платформата залепена на било која мазна површина ствара вакуум, така што можете да ја користите, а рацете да ви останат слободни. Основата ја прави играчката идеална како за вагинален, така и за анален секс. Во комбинација со лубрикант дилдото ќе стане влажно и лизгаво, така што нема да чувствувате дискомфорт при пенетрација и ќе ви овозможи едно реално уживање.
Ова дилдо ќе ве остави вчудоневидени бидејќи е изработено од материјал кој ја имитира човечката кожа што значи Мидас е реалистичен како на изглед така и на допир и е право олицетворение на совршена ерекција. Мидас ќе стане вашиот најдобар пријател, одведете го во спалната или бањата и уживајте во боженствените сензации кои ќе ви ги пружи. По целата должина е избразден со исклучително реални форми и испакнати вени кои ќе придонесат за ваше уживање. Во основата на играчката има платформа која е компатибилна со стреп-он каиш, притоа платформата залепена на било која мазна површина ствара вакуум, така што можете да ја користите, а рацете да ви останат слободни. Основата ја прави играчката идеална како за вагинален, така и за анален секс. Во комбинација со лубрикант дилдото ќе стане влажно и лизгаво, така што нема да чувствувате дискомфорт при пенетрација и ќе ви овозможи едно реално уживање.
Ова дилдо ќе ве остави вчудоневидени бидејќи е изработено од материјал кој ја имитира човечката кожа што значи Мидас е реалистичен како на изглед така и на допир и е право олицетворение на совршена ерекција. Мидас ќе стане вашиот најдобар пријател, одведете го во спалната или бањата и уживајте во боженствените сензации кои ќе ви ги пружи. По целата должина е избразден со исклучително реални форми и испакнати вени кои ќе придонесат за ваше уживање. Во основата на играчката има платформа која е компатибилна со стреп-он каиш, притоа платформата залепена на било која мазна површина ствара вакуум, така што можете да ја користите, а рацете да ви останат слободни. Основата ја прави играчката идеална како за вагинален, така и за анален секс. Во комбинација со лубрикант дилдото ќе стане влажно и лизгаво, така што нема да чувствувате дискомфорт при пенетрација и ќе ви овозможи едно реално уживање.

Дискретна испорака до вашиот дом

Безбедно плаќање со картичка преку CaSys системот

Политика на приватност

Погледнете ги останатите продукти од категоријата Вибратори

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!