Uncategorized

Дискретна испорака до вашиот дом

Основни принципи за достава:

  • Доставувачот не знае што има во пакетот
  • Ако сте надвор од Скопје, пакетот пристигнува во карго-базата. Тие не го носат дома, освен ако не го побарате тоа сами.
  • Пакетот е неутрален/дискретен/необележан
  • Не е напишано име на компанија кое што асоцира на секс шоп и слично.
  • На пакетот не стои никаква ознака што укажува на содржината.
  • Цената на испорака е 150 денари насекаде.
  • Му плаќате во готово на доставувачот.

Достава низ Скопје

Нарачките за територијата на Скопје, во повеќето случаи се доставуваат до дома истиот ден. Ако доставата е за поодалечена населба, цената на испораката е 150 денари.

Достава надвор од Скопје

Нарачките надвор од Скопје, направени до 13,00 часот, се испорачуваат веднаш преку Еко Логистик. Ова значи дека дискретно спакуваниот пакет ќе пристигне во базата на карго експрес во вашиот град следниот работен ден. Карго-услугата ја опфаќа територијата на Македонија во градовите.

Цена на доставата

Доставата чини 150 денари насекаде.

Неутрално пакување

Пакувањето се врши во неутрални пакувања. Ниту една етикета за содржината на пакетот не стои на површината на пакувањето.

Доставуваме пратки низ целиот свет.

Доколку не живеете во Македонија, можете да нарачате производ и ние ќе ви го испратиме, но би требало да ви обрнеме внимание на неколку работи:

Праќањето на одредени производи надвор од Македонија некогаш е проблематично. Тоа се производите:

  1. Вградени литиумски батерии и
  2. Течности како што се геловите кремите и лубрикантите.

Доколку сакате да нарачате ваков производ, прво пишете ни за да провериме дали можеме да ви го испратиме од друга соседна држава. Тоа често е можно и може да се оствари без проблем.

Цена на доставата надвор од Македонија:

За соседните држави, испраќањето не е проблем и чини околу 7-12 евра по пратка во зависност од тежината. Како и да ѐ сепак, најдобро е да нѐ контактирате на VIBER или WHATSAPP на бројот за контакт 075/455-953. Така ќе се договориме околу деталите во врска со плаќањето и испораката.