Вибрирачки Силиконски Прстен за Пенис

Број на артикал: BI-210170

790 ден

Боја:

Црна

Материјал:

Силикон

Напојување:

На батерии

Модови на вибрација:

1 мод на вибрација

Дебелина:

4,6 см.

Должина:

5,6 см.

Текстура:

Мека силиконска текстура

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Овој црн вибрирачки прстен за пенис се става на коренот на пенисот, и секој пат овозможува поголемо, и подолготрајно задоволство . Во меѓувреме, моќниот вибрирачки булет обезбедува прекрасна стимулација на клиторисот, испраќајќи бранови на слатко задоволство на двајцата ! Овој еластичен силиконски прстен за пенис е дизајниран да одговара на двата партнера за удобно и безбедно зголемување на  задоволството.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!