Задник со два отвори и со вибрација

Број на артикал: BM-009173Z-1

2,990 ден

Нема на залиха

Димензии:
 • Ширина: 18,5 cm
 • Должина: 18,5 cm
 • Тежина 1,078 kg
 • Материјал: ТПЕ
 • Јајце за дупла вибрација
 • Користи 3 ААА батерии (стандардни батерии, ги има во скоро секоја трафика)
 • Препорачуваме да се користи со лубрикант на водена базa

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!