Moќен клиторален лижач

Број на артикал: LT-RV1625-1

1,490 ден

Боја:

Розова

Дебелина:

5 , 5 см.

Должина:

8 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на лижење

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Нема на залиха

Ова ни е еден од најјаките клиторални лижачи. направен е селосно од силикон и се полни на УСБ кабелче. Има меко силиконско јазич со 10 различни моќни модови на вибрација. Ако не знаете кој клиторален лижач да го одберете со овој избор нема да згрешите.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!