Реалистичен дилдо со вибрации

Број на артикал: BW-8017AR

1,290 ден

Овој фантастичен дилдо е благословен со нежна и флексибилна текстура, со вени по целата должина, која е мека на допир, а на дното завршува со прекрасно изработени тестиси во природна големина. Ова е задоволувачко дилдо, кое ќе ве остави со отворена уста,  има само една цел да ве напумпа со еден тон оргазмични задоволства. Вклучува вакум основата која се прицврстува на каква било мазна површина (туш ѕидови, стол, итн.), така што ќе имате сензационално искуство без употреба на рацете.

Боја: Телесна

Должина: 21 см.

Употреблива должина: 18 см.

Дијаметар: 4,5см

Материјал: меко ПВЦ

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!