Прикажувам 1–10 од 14 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Реалистичен Дилдо Оптимус со Вибрации долго 26см X 4,5см

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: XS-WBC10028-V
Должина:

26,5 см.

Дебелина:

4,5 см.

Должина на употребливиот дел:

20,5 см.

Материјал:

ТПЕ

Боја:

Телесна

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Мазна површина

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

(Видео!) Вибрационо Дилдо Светиот Змеј 21цм X 4 цм

На залиха

1,690 ден
ШИФРА: XS-WBC10007-V
Тежина 0.5 kg
Боја:

Бела

Дебелина:

4 см.

Должина:

21 см.

Должина на употребливиот дел:

16 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Реалистчна мека текстура

(Видео!) Мега попуст! Дилдо со Вибрации Ѕвер долго 24,5см х 4.5см

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: XS-WBC10021-V
Тежина 0.75 kg
Боја:

Бела

Дебелина:

4,5 см.

Должина:

24,5 см.

Должина на употребливиот дел:

18,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Реалистчна мека текстура

(Видео!) Дилдо со Вибрации Касадин долго 17.5см х 4 см

На залиха

1,690 ден
ШИФРА: XS-WBC10029-V
Тежина 0.43 kg
Боја:

Бела

Дебелина:

4 см.

Должина:

17,5 см.

Должина на употребливиот дел:

14 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Реалистчна мека текстура

(Видео!) Дилдо со Вибрации Фантом долго 19.5см х 4 см

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: XS-WBC10037-V
Тежина 0.52 kg
Боја:

Бела

Дебелина:

4 см.

Должина:

19,5 см.

Должина на употребливиот дел:

15 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Реалистчна мека текстура

Вибрационо дилдо Железниот змеј 17.5 х 4 см

На залиха

1,590 ден
ШИФРА: SQ-WBC10027-V
Тежина 0.43 kg
Боја:

Бела

Дебелина:

4 см.

Должина:

17,5 см.

Должина на употребливиот дел:

14 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Реалистчна мека текстура

Вибрационо дилдо Црвениот орел 17 х 3.5 см

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: XS-WBC10013-V
Тежина 0.56 kg
Боја:

Бела

Дебелина:

4,5 см.

Должина:

17 см.

Должина на употребливиот дел:

13,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Реалистчна мека текстура