Реалистичен дилдо со вибрации 21 см

Број на артикал: BW-8017BR

1,290 ден

Нема на залиха

Од врвот до основата, овој извонредно изработен дилдо ќе ве задоволи целосно. Тестисите на овој совршен дилдо се совршено имитирана тежина, за да се чувствувате како да држите во раце реални тестиси. Со вени по целата должина, овој реалистичен пенис има вакум основа за да ви овозможи јавање без раце. Со управувачот ги контролирате мулти-брзинските вибрации и ротацијата.

Боја: Телесна

Должина: 21 см.

Употреблива должина: 18 см.

Дијаметар: 4,5см

Материјал: меко ПВЦ

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!