Дилдо со вибрации на пумпање

Број на артикал: BW-8066AQ

1,590 ден

Ова е навистина најдоброто од дилдата на надувување, направено од реалистичен ТПР материјал, со вибририрачко тело. Се надувува до скоро дупло од својата дебелина, лесно се достигнува посакуваната дебелина со ергономската рачка за пумпање, на која што има вентил за испуштање на воздухот. По целата должина е со вени за да се надополни реалистичнот изглед, заедно со пар од прекрасно изработени тестиси, со мулти вибрации и вакумска основа за да може да уживате со рацете слободни. Нити едно надувувачко дилдо до сега, не го исполнило стандардот како ова. Ова е најдоброто – со сигурност!

Боја: Телесна

Должина: 19 см.

Употреблива должина: 17 см.

Дијаметар: 4,5см

Материјал: меко ПВЦ

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!