Реалистичен дилдо на пумпање 20 см

ШИФРА: BW-8067Q

1,490 ден

Ако сакате брзо да го зголемите интензитетот на пенетрација брзо и лесно, фантастичниот TPR дилдо на пумпање е токму она што ви треба. Задоволувачкиот долг дилдо почнува да се проширува по неколку стискања на рачната пумпа! Вентилот за брзо ослободување, исто така, гарантира дека вашиот дилдо останува надуен за време на играта, но брзо се испушта воздухот веднаш штом ќе завршите. Ви препорачуваме да го вметнете дилдото пред надувување.

Боја: Телесна

Должина: 21 см.

Употреблива должина: 18 см.

Дијаметар: 4 см.

Материјал: Клон кожа

 • Стеснета глава за полесна пенетрација
 •  Реалистичен изглед, со точно погодена тврдост
 • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
 •  Неговата основа ствара вакуум скоро на секоја рамна површина. Компатибилен е со стреп-он појас

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

2 луѓе го гледаат овој производ сега!
 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко Логистик низ Македонија.

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Customer Reviews

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

security-public

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!