PULL & PLAY GAME

Број на артикал: SP-6244

990 ден

Дали чувствувате дека сте паднале во монотонија и ве обзема рутината?

Pull & Play е игра за парови што ќе ве натера да уживате во интимните моменти.

Како да играте Pull & Play:

Едноставно извадете картичка од кутијата. Ќе забележите дека секоја карта е поделена на два, така што секој партнер мора да повлече еден раб од картата за да ја задржи својата половина карта за играње.

Прочитајте го вашиот предизвик тивко. Без да откриваме ништо еден на друг.

Играчот кој има картичка број 1 започнува и постапува како што е наведено на картичката, додека оној со предизвик картичка број 2 продолжува со својот предизвик.

Не кажувај ни збор, само дејствувај! Кој прв ќе достигне оргазам губи.

Играта вклучува 100 предизвици

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!