PLAY&ROULETTE рулет игра за парови

SKU: SP-6245

490 ден

Овој рулет е совршена игра за да го доведеш нивото на возбуда до максимум!

Инструкции:
За да започне играта, секој играч мора да ги фрли коцките кој има поголем резултат почнува прв. Во случај на нерешен резултат, секој играч повторно ја фрла коцката.

Рулетот содржи три независни подвижни делови. Првата е активност што треба да се изврши, втората е дел од телото и третата е колку време да се врши таа акција.

Секој играч ги фрла двете коцки три пати, по една за секој дел од рулетот, придвижувајќи ја стрелката, секој пат, според бројот на збирот на двете коцки. Откако стрелката ќе биде поставена на трите дела, играчот мора да ја изврши активноста на делот од телото на партнерот за времето што е означено. Во секое време од играта, ако играчот има двојни шест (12) кога ги фрла коцките, тој/таа мора да извади парче облека.

Играчите се менуваат наизменично додека нивото на возбуда на партнерот не го достигне својот врв, во тој момент тие мора да ја свртат централната стрелка и да ја изведат наведената позиција Камасутра на која што ќе застане стрелката. Направете го вашиот партнер да стенка од задоволство!

Играчот кој прв доживеа оргазам ја губи играта.

Играта вклучува:
-1 тркало за рулет
-2 шестстрани коцки

Се препорачува да има околу:
Ладен пијалок
Коцка мраз
Масло за масажа
Желба да уживате во играта и добро да се забавувате

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!