6 коцки во пакет за една возбудлива игра

Број на артикал: SP-6242

690 ден

Нема на залиха

Коцките се клучен додаток за почеток во игри за парови, па ако сè уште не сте играле игра со коцки, ова може да биде совршен почеток. Но, ако веќе сте експерт во оваа област или сакате игри со коцки, оваа иновативна игра може да ве изненади, бидејќи не е типична игра со коцки бидејќи оди многу подалеку.

Играта вклучува 6 коцки, 5 црни коцки (делови од телото, места во куќата, тајминг, дејство што треба да се изврши и како да се изведе) и 1 розова коцка, која ги покажува позициите на Камасутра.

Принципот на играта е едноставен, но забавен. Најстариот играч ќе започне да игра така што ќе ги фрли 5-те црни коцки (делови од телото, дејство, режим, место и време) и ќе ја изврши комбинацијата што ќе се појави. На пример, можете да ја добиете комбинацијата од нежно гризење на вратот на партнерот 3 минути на масата. Забавно, нели?

Но, играта станува уште поинтересна ако зборот СЕКС се појави на најмалку 3 од црните коцки што ги фрлате. Ако ова се случи, имате среќа! Ќе треба да ја фрлите коцката за држење (розова) за да ја вежбате позата Камасутра онолку долго колку што сакате.

Нека започне играта!

Играта вклучува:
5 црни коцки (делови на телото/места/тајминг/режим/акција)
1 розова коцка (позиции на Камасутра)

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!