Прстен за Пенис со 7 вида на Вибрации

Број на артикал: BI-210198

1,390 ден

Боја:

Црна

Материјал:

Силикон

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација

Должина:

11 см.

Дебелина:

4,5 см.

Текстура:

Мазна силиконска површина

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Замислете комбинација на силна ерекција и клитоларно задоволство. Тоа го овозможува овој вибрирачки прстен за пенис. Неговиот дизајн, овозможува удобно да лежи на коренот на пенисот, а неговата вибрација ја јакне вашата ерекција и го продолжува вашето задоволство. Неговото силиконско тело, страстно се трие од нејзиниот клиторис, и и пружа слатки задоволства со неговите 7 вида на  интензивни вибрации.Оваа играчка и двајцата ќе ве доведе до екстаза.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!