Луксузен Силиконски Вибратор – Експертот

Број на артикал: BI-014332

1,490 ден

Димензии:

 • Целосна должина: 15,7 cm
 • Ширина на употреблив дел: 4,5 cm

Спесификации:

 • 30 Функции на Вибрација
 • Користи 2 ААА батерии (стандардни батерии, ги има во скоро секоја трафика)
 • Мазна површина
 • Препорачуваме да се комбинира со ЛУБРИКАНТ на водена базa
 • КАКО ДА НАРАЧАТЕ:
  • Можете да нарачате на ТЕЛЕФОН или на VIBER 075-455-953
  • Можете да нарачате на нашата ВЕБ СТРАНА
  • Можете да нарачате на FACEBOOK  или на INSTAGRAM
  • Можете да нарачате нарачка и да дојдете кај нас пред продавница да ви ја подаде наш вработен
  • За било каква информација, што и да ве интересира, слободно   ПОБАРАЈТЕ НЕ   на телефон 075-455-953

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Луксузен Силиконски Вибратор – Експертот –

Луксузен Силиконски Вибратор – Експертот –

Луксузен Силиконски Вибратор – Експертот –

2 луѓе го гледаат овој производ сега!
 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко Логистик низ Македонија.

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Customer Reviews

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

security-public

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!