Мал Вибратор Златна Боја

Број на артикал: BI-014233

690 ден

Димензии:

 • Должина: 9,2 cm
 • Должина на употребливиот дел: 8 cm
 • Ширина 1,7 cm

Спесификации:

 • 100%  сигурен материјал
 • 10 модови на вибрација
 • Користи  1 ААА батерија (стандардни батерии, ги има во скоро секоја трафика)
 • Мазна површина
 • Перфектен за почетници
 • Препорачуваме да се комбинира со Лубрикант на водена базa
 • КАКО ДА НАРАЧАТЕ:
  • Можете да нарачате на ТЕЛЕФОН или на VIBER 075-455-953
  • Можете да нарачате на нашата ВЕБ СТРАНА
  • Можете да нарачате на FACEBOOK  или на INSTAGRAM
  • Можете да нарачате нарачка и да дојдете кај нас пред продавница да ви ја подаде наш вработен
  • За било каква информација, што и да ве интересира, слободно   ПОБАРАЈТЕ НЕ   на телефон 075-455-953

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Мал Вибратор Златна Боја

Мал Вибратор Златна Боја

Мал Вибратор Златна Боја

Мал Вибратор Златна Боја

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!