Лубрикант со вкус на јагода 75ml.

SKU: 7339567044

690 ден

лезете во градината на страста и љубовта! SHIATSU, бренд од Велика Британија, овој лубрикант ве поканува да уживате во искушението и љубовното искуство.

Висококвалитетно подмачкување на база на вода, можете да уживате во вкусот на јагода директно од вашиот партнер, за вие и вашиот партнер да имате неограничени оргазми!

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!