Дупли реалистичен вибратор со вибрација

SKU: BW-008019Z

1,490 ден

Боја:

Како на сликата

Должина:

20 см.

Дебелина:

3 , 6 см.

Должина на употребливиот дел:

14 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

Потенциометар

Напојување:

2 АА Батерии

Текстура:

Мека мазна површина

Ако мислите дека обичното дилдо ве исполнува добро, тогаш нема да верувате какво е чувството со ова „двојно дилдо“ со вибрации! Со големо вратило за вашата вагина и помало за вашата задна врата, ова дилдо е дизајнирано да ве задоволи како ништо друго!  Цврстата вшмукувачка чаша ви овозможува лесно да ја прикачите играчката на повеќето мазни површини за лесна соло забава.  Вшмукувачката чаша е компатибилна дури и со повеќето стрео он ремени.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!