(Видео!!) Многу Квалитетно Реалистично Дилдо

SKU: BW-008037NR

1,590 ден

Тежина

0.6 кг

Боја:

Како на сликата

Дебелина:

5 см.

Должина:

27 см.

Должина на употребливиот дел:

22 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Текстура:

Мека мазна површина

Ова криво дилдо дизајнирано за да ја стимулира Г точката е играчка која е дизајнирана да се чувствува исто како реалната работа. Обликот на ова дилдо е моделиран од вистински пенис, така што големината, димензиите и карактеристиките на играчката се целосно реални. Со заоблени текстури на долгата и заоблена осовина, и луковична глава, ова долго дилдо е дизајнирано да дава неверојатни сензации.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!