Исповеди

Од нејзината пичка капеше сперма

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Од нејзината пичка капеше сперма 

 

Имав многу жешка врска кога имав дваесет и нешто години со една прилично постара жена од мене. Таа дама ме научи на многу работи, меѓу кои, да не бидам љубоморен и да уживам во секоја секунда.

Ми се јави касно ноќта и ми кажа дека наредното утро ќе се забавува со нејзиниот нов оженет љубовник, ми рече дека можам да одам кај неа по 11 часот претпладне и ако сеуште има паркирано автомобил во нејзиниот двор, да почекам се додека не замине. Стигнав 10 мин пред 11 часот и видов дека сеуште имаше автомобил во нејзиниот двор, свртев неколку кругови околу блокот улици се додека автомобилот не замина. Се паркирав кај неа во дворот, влегов во нејзината куќа и се качив горе во нејзината спална. Ја најдов како лежи во нејзиниот овален кревет со избушавена коса, развлечени чорапи, нозете кренати и свиткани во колената.

0021

Почнав да се соблекувам, а мојот кур беше тврд како камен од исчекувањето да дојде мојот ред. Се качив на креветот, застанав пред неа и нежно и ги раширив нозете, а од нејзината пичка капеше сперма. Се наведнав врз неа и го лизнав мојот кур во нејзината штотуку ебена жешка пичка.

Не се бакнувавме, јас бев потпрен со моите раце на креветот и гледав како мојот напнат кур ја растура нејзината пичка, замислувајќи си дали на сличен начин тоа и го правел претходниот кур. Ме повлече кон себе и можев да го почувствувам оргазмичниот грч во нејзиното тело што ме направи и мене да свршам. Потоа го зеде мојот кур во устата и добро го излижа. Легнав врз неа и почувствував вкус на сперма кога ја бакнав. Таа ми кажа дека тој ја ебел неколку минути пред да стигнам јас и не го ставила неговиот кур во устата откако свршил. Мојот кур сеуште беше тврд како камен. По кратко време продолживме да се ебеме. Тоа беше долга, страсна, валкана, леплива и премногу добра ебачина.

Прочитајте уште една интересна приказна: Црна напалена слива ми ја излижа пичката И една исповед: Подготвена пичка за кур Секси совет: Бидете курва за вашиот сопруг, вашиот маж  [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]