Uncategorized

100% безбедно плаќање

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.8″ animation_style=”fade”][et_pb_row _builder_version=”4.4.8″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_post_title author=”off” date=”off” categories=”off” comments=”off” featured_image=”off” _builder_version=”4.4.8″ title_level=”h2″ title_font=”Open Sans|||on|||||” title_text_align=”center”][/et_pb_post_title][et_pb_image src=”https://libido.com.mk/wp-content/uploads/2020/07/security-public.png” title_text=”security-public.png” align=”center” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.4.8″ text_font_size=”16px” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”” text_font_size_last_edited=”on|desktop”]

Кога плаќате на нашата страница вие сте 100% безбедни.

Нашата страница користи шифриран SSL код што прави вашите лични податоци и податoците што сте гледале на нашата страница да  бидат недостапни за другите.

Сите плаќања што ги правите одат преку меѓународна фирма за процесирање на плаќања и се мониторираат во живо од персонал што внимава сѐ да биде во најдобар ред.

Кога ќе отидете на плаќање со картичка, вашето плаќање автоматски се пренасочува кон страницата на тој дата центар, и на тој начин ние повеќе немаме никаков контакт со податоците од вашата банкарска сметка или картичка.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]