Го извади курот од нејзиниот раширен анус

Тим продолжуваше да ја милува и задева грицкајќи и го увото. Су ги подрашири малку нозете. На Тим не му требаше покана и тој ја спушти раката и нежно ја помилува по влажното пиче. Таа го чувствуваше неговиот набрекнат кур како ја притиска преку фустанот. Посегна по него, но Тим ја фати за зглобот и и рече “Остави се на мене.“ Потоа ја помилува за рамото и и ја спушти прво едната па потоа другата бретела. Свилениот фустан падна наземи и таа остана гола пред неговиот поглед