Вистинска русокоса

Во тој момент се пресегна и ја стави раката меѓу моите нозе и јас инстинктивно ги стиснав. Но Џојс не се збуни, продолжи со јазикот да ме лиже по вратот. Тогаш јас се обидов да станам и Џојс брзо ја пикна раката и ме погали по пичката. И да сакав не можев да станам од алкохолот, а и сликите во мојата глава од нивните фотографии и тоа што немав редовен секс го направија своето. Се испружив на софата и му дозволив на моето тело да ужива во настанот.
Џојс ја почувствува мојата релаксираност и ми шепна на увото “ова ќе биде најдобриот секс што си го имала во животот“, а во тој момент се сложив со неа. Ми ја откопча кошулата и градникот и ги ослободи моите гради, сеуште галејќи ја мојата сега веќе влажна пичка