Дркај ми го курот

Јас зјапав во неговиот кур, а мојот растеше додека го држев. Сакав да го одебам или да си заминам, но наместо тоа само стоев таму и гледав како Хектор си го дрка. “Како би било да ми помогнеш малку?“ Како во транс јас посегнав и го фатив за курот. “Така, дркај ми го курот.“ Неколку минути го дркав и мојот и курот на Хектор во истиот ритам, а потоа отидовме во мојата канцеларија