И ја излижав целата отечена пичка

Тој почна да ја пумпа Кристи се појако и појако додека таа речиси не се онесвести. Се слушна некаков звук на потпукнување и јас си помислив дека и ја изместил матката. Не можев да сфатам како и го собира неговиот кур внатре. Наеднаш Рори запре и видов дека останатиот дел од курот му натече уште повеќе, се зацрвене и почна да пулсира. Знаев дека тогаш и ја полни пичката на жена ми со сперма. Овој човек беше создаден за секс

Тој беше вистинска машина за ебење

Додека едниот и ја лижеше пичката на Кристи, другиот и го пикаше курот во устата, а потоа се сменија. Ник сега ме ебеше толку силно, што јас свршив. Конечно, тој почна да свршува, исфрлајќи ја неговата сперма длабоко во мојот чмар. Во истиот момент, Карлос го пикна неговиот кур во мојата уста, онолку колку што може и ми го наполни грлото со неговата густа сперма. Потоа го извлече и рече: “Се надевам дека Ник те подрастегна малку, јас се уште не сум готов”