Никогаш не сум примила толку дебел кур

Јас сум успешен бизнисмен и живеам со својата сопруга. Секоја година, на роденденот на мојата мајка, јас и моите браќа и татко ми и приредуваме специјален роденденски подарок. Мојата сопруга и мајка ми, никогаш не биле блиски, па така и оваа година таа не посака да дојде со мене. Таа и онака не знаеше за мојот специјален однос со мајка ми