Чувство на огромен кур

Жизел сега самата се наденуваше на мојот кур. Болката исчезна, остана само прекрасното чувство на огромен кур во нејзиниот напален чмар. Со раката силно си го триеше клиторисот и беше блиску до оргазам. Во истиот момент кога таа почна да свршува, јас почувствував оган во јајцата. Не се воздржував повеќе и и го наполнив чмарот со мојата сперма. Кога го извлеков омлитавениот кур од чмарот, тој и остана раширен чекајќи повторно да и го наполнат. Река од бела сперма и истекуваше од него