Си ја ебе пичката со вибратор

Откако престана да вежба, му се приближив и му ги слеков шорцевите. Го сакам начинот на кој Кени ме прави да се чувствувам ситна и ранлива во неговите раце. Колку и да го сакам Рик, на ниту еден начин тој не може да се спореди со Кени како љубовник. Можеби големината на курот на некои жени не им значи ништо, но мене секако ми значи многу. Да бидам искрена, малото куре на Рик веќе не може ниту да ме возбуди, но тоа не би му го кажала никогаш