Mи го пикна целиот кур во газот

За неколку минути, заборавив зошто воопшто му бев лут на Чак. Мислам дека заборавив и како се викам во тој момент. Ќе лажам ако речам дека не ми се допадна секој момент од оваа инвазија врз мојот ранлив чмар. Неговото беспрекорно тело, неговото прекрасно лице, цврстиот задник, го направија овој човек најпосакуваното нешто во мојот живот