Се наденуваше на курот на Чак

Јас гледав со широко отворени очи, а курот ми беше цврст како камен. Ги откопчав панталоните и почнав да си го дркам. Дотогаш браќата седеа, но во тој момент станаа и почнаа да се соблекуваат. Кери сега го соблекуваше Џејк и откако му ги извади боксерските гаќи, стоеше така дваесетина секунди и се восхитуваше на глетката на неговиот прекрасен кур. Потоа почна да го допира и да го лиже