Знае добро да пуши кур

Се вратив во куќата и отидово во спалната да се пресоблечам. Кери беше во џакузито и ме канеше да влезам со неа. “Ајде, дојди. Денес сум напалена.“ Но, јас бев премногу уморен и и реков дека набрзина ќе се истуширам и дека не сум расположен за ништо. Додека се пресоблеков, Кери, Надин и Итан веќе наголемо славеа. Музиката беше прегласна, а Кери и Надин му танцуваа на Итан. Веќе сфатив дека нема ништо од тивката вечер

И ја излижав целата отечена пичка

Тој почна да ја пумпа Кристи се појако и појако додека таа речиси не се онесвести. Се слушна некаков звук на потпукнување и јас си помислив дека и ја изместил матката. Не можев да сфатам како и го собира неговиот кур внатре. Наеднаш Рори запре и видов дека останатиот дел од курот му натече уште повеќе, се зацрвене и почна да пулсира. Знаев дека тогаш и ја полни пичката на жена ми со сперма. Овој човек беше создаден за секс