Врвен мастурбатор ракета (вибрира и компресира во исто време на намаление!)

Број на артикал: CN-622631250

1,290 ден

Должина:

25 см.

Дебелина:

8 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација, 7 модови на компресирање

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Ракетава е машки мастурбатор за оние кои сакаат да доживеат искуства од друга планета бидејќи овој високотехнолошки мастурбатор може да вибрира и компресира во исто време. Ефектот го симулира однесувањето на човечкото тело за да ја направи вашата мастурбација многу попријатна. Нанесете малку лубрикант на база на вода и лизгајте надолу по неговата мека внатрешна текстура, сега доаѓа најдоброто… изберете помеѓу неговите режими на вибрации и компресија и… ќе почувствувате задоволство од друга галаксија!

 

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!