Силиконски вибратор што ротира вибрира и има клиторален лижаш.

Број на артикал: LT-DD2438

2,490 ден

Боја:

Розова

Дебелина:

3,5 см.

Должина:

24,5 см.

Должина на употребливиот дел:

13,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација

Текстура:

Мазна силиконска површина

Нема на залиха

Овој вибратор врши 4 функции во едно: вибрира, оди нагоре надоле и ротира, и е клиторален лижач. Направен е од 100% силикон и се полни на усб кабелче. Има 12 различни модови на вибрација има 3 модови на ротација и одење нагоре надоле и има 3 модови на клиторално лижење. Вибрациите не се толку јаки колку некој други луксузни силиконски вибратори ама затоа надокнадува со ротација и со клиторалниот лижач.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!