Стимулатор во форма на Јазик со 12 различни вида на Лижење за Клиторис, Брадавици и целото тело. Се полни на УСБ кабелче

Број на артикал: LT-UI180

1,490 ден

Боја:

Розова

Дебелина:

9 см.

Должина:

17 , 5 см.

Должина на употребливиот дел:

7 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Моќен Стимулатор во форма на Јазик  за клиторис, брадавици, и сите жешки точки на телото . Има  12 различни вида на Лижење. Формата лесно лежи на рака. Се полни на УСБ кабелче. Лесен за употреба и одржување.

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Моќен Стимулатор во форма на Јазик  за клиторис, брадавици, и сите жешки точки на телото . Се полни на УСБ кабелче. Формата лесно лежи на рака. Лесен за употреба и одржување.

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!